Klanten van HealingYou

Wat ik graag mijn klanten wil laten weten ...

Tijdens de behandeling fungeer ik als een soort satelliet, waarop ik de invloeden binnenkrijg. Met mijn heldervoelendheid werk ik met het hele energiegebied, waaronder de chakra's.

Mensen zeggen wel na de behandeling:

  • Het voelt alsof je aan me trekt
  • Je trekt het uit mij
  • Het voelt als een soort magneet
Tijdens de behandeling voelen mensen een heel diepe ontspanning en/of zien allerlei plaatjes, kleuren of films voorbijkomen. Dit is geheel normaal. Ook als er 'niets' ervaren wordt, doet de healing gewoon zijn werk.

Wat de klanten er zelf over zeggen ...

Ik heb aan den lijve ondervonden dat het niet alleen een bijzondere, maar vooral een verhelderende ervaring is.

Mijn lichaam erkende de energie en er viel een zware last van mijn schouders, letterlijk.

De eerste week liep ik op wolken, de week erna werd mijn innerlijke stem zo sterk dat ik er niet meer om heen kon. 

Het gaat heel goed met mij, ik ben weer onderweg 'ik' te worden. Dit alles door maar één healing te hebben gehad.

Beata weet wat ze doet.
Dank je wel lieve bijzondere Beata.

Monique K.


Op een moment was het zo dat ik ineens een enorme enkele hoest had en er een prop uit mijn keel leek te komen.

In de week na de sessie kwam er in heel veel keuzes ineens licht, helderheid en viel er veel op zijn plaats.

Na twee weken later zeggen mensen tegen mij dat ik een andere uitstraling heb, sterker, helder en mooi.


Hans J.


Nog dezelfde dag besefte ik heel sterk dat ik, en alleen ik zelf, mijn leven een andere wending kan geven. Ik ben niet afhankelijk van anderen.


Het is een sterke transformatie. Dank je wel Beata.

Maria O.

Beata is een geweldige vrouw en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen. Ik ben al verschillende keren bij haar geweest en ben dat van plan nog wel een tijdje te blijven doen.

Het goede van Beata vind ik dat ze veel verschillende specialisaties heeft die ze allemaal zeer goed beheerst. Ze is er 100% voor je en ze voelt ook steeds precies aan wat op dat moment het beste voor je is. Ik ga elke keer weer met een goed gevoel naar huis.

Marco D.


Lieve Beata, Ik ben ontzettend dankbaar dat ik je heb leren kennen.
Je bent een prachtige lieve vrouw met een heel groot hart. Waar ik mij altijd welkom voel. Een aantal keren ben ik nu al bij je geweest en iedere keer ga ik weer blij bij je vandaan. De laatste keer zijn we bezig geweest met de verkoop van mijn woning. Het stond al drie jaar te koop en er waren nog maar drie kijkers geweest. De prijs was oké, de plek ook maar toch zat er geen vooruitgang in.

Samen hebben we gevisualiseerd. Na die sessie was er twee dagen later al een eerste bezichtiging. In die zelfde week nog één en die week erop vijf. Het resultaat dat het huis nu op een aantal voorwaarden na is verkocht! Dankzij jou krijg ik weer vertrouwen in de toekomst!


Renate A.


Een gevoel als dat ik veel dichter bij mezelf kwam in mijn lichaam. En ook de oefeningen om te gronden, jezelf al visualiserend alsof wortels uit je voeten groeien en zich in de aarde plek zoeken zich vast te zetten, en dit dan ook daadwerkelijk ook zo voelen. Het was heel bijzonder hoeveel dat met me deed. 


Marga B.

Toen Beata ging vertellen wat ze ging doen en waar ik het liefst had waar ze zich op zou richten werd ik lichtjes in mijn hoofd, eenmaal liggend begonnen mijn oren te suizen. Deed mijn ogen dicht omdat ik niet wilde weten wat ze deed en waar ze op dat moment was, wilde er helemaal blanco in gaan.

Na schokkende bewegingen van arm en schouder, en trillende vingers zag ik wit licht, kreeg het koud en warm, rillingen en mijn buik rommelde behoorlijk.

Na de behandeling hebben we gepraat over wat ik voelde en gevoeld had.Op weg naar huis bleef het onrustig in mijn buik, maar niet dat ik er echt last van had, leek opgeruimd gevoel.

Heb die nacht bijzonder goed geslapen. Ik zit een stuk minder in mijn hoofd en voel mij erg goed.

 

Miranda H.


Afgelopen week voor de 2e keer bij Beata geweest voor een sessie. Toch weer een beetje spannend wat er gaat gebeuren…..we hebben eerst even rustig gepraat over de dingen die op dit moment in mijn leven spelen. Daarna heeft ze een reading gedaan waaruit, net als de vorige keer, bleek dat er veel verdriet in mij zit. Gek genoeg ervaar ik dat zelf (nog) niet zo! Omdat ik het moeilijk vind om me te laten gaan, emoties te tonen, hebben we vervolgens “oefeningen” gedaan om me wat losser te maken. Deze “oefeningen” doe ik nu iedere ochtend om de dag positief te beginnen! De volgende dag was ik emotioneel, had tranen in mijn ogen toen ik naar de sterrenhemel keek en aan het ontbijt zat met mijn man en dit aan hem vertelde! Hij was hier blij mee omdat dit wellicht een teken is dat ik “mijn schil” aan het loslaten ben…..ben ervan overtuigd dat dit de stap is naar een fijner leven! Ben blij dat ik je heb je leren kennen.

Esther H.


Beata heeft me een energie healing gegeven. Daarbij werden eerst, heel geleidelijk, alle drukke gedachten in mijn hoofd steeds rustiger. En later kwam mijn hele lichaam tot rust en voelde ik de blijheid in mezelf groeien. Op een zeker moment leek mijn lichaam te vervagen en werd een soort andere en diepere dimensie zichtbaar met een sterke positieve energie die nu nog doorwerkt in mijn dagelijkse dingen. Het heeft me emotioneel geraakt, geopend en tevredenheid gebracht in mijn hart. 


John L.