Behandelingen

Praktijk HealingYou gebruikt de volgende methoden

Energie Healing

Tijdens de behandelingen laat ik de vaste energie weer stromen en in beweging komen.

De behandelingen zijn gericht op het opheffen van blokkades en verstoringen in jouw fysieke lichaam en omgeving. Het mag weer gaan stromen, zodat jij de eenheid en rust in jezelf kunt gaan ervaren.

De magie van de energie:

- Magnetische velden
Als je op de tafel ligt voelt het soms alsof de blokkade úit je getrokken wordt.

- De Wet van de Resonantie
Tijdens de behandeling vibreert mijn energie met de jouwe mee en wordt er 'puin' bij jou geruimd. De ontstane lege ruimtes vullen zich vervolgens met de nieuwe, schone en krachtige Universele Levensenergie, waardoor jij je prettiger gaat voelen.

- De Wet van de Aantrekkingskracht
Nu jouw lichaam positief geladen is kan het mooie nieuwe dingen uit de Kosmos naar je toe brengen.
Je kunt nu jouw wensen in de Kosmos gaan neerzetten :).

Lichaamswerk

Dit helpt je om je lichaam en geest (weer) vrij te maken.
Als we geneigd zijn de energie naar binnen toe op te slaan dan raken we verstrikt in ons eigen wezen. De manier om hier verandering in aan te brengen is: the way out! Van implosie (depressie) naar explosie (naar buiten toe brengen van die energie). Hiervoor gebruik ik technieken uit de lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, bio-energetica en Reichiaans ademwerk.

Intuïtieve Massages + Rebalancing

Ik gebruik diverse massagevormen, zoals Intuïtieve massage en Rebalancing (= combinatie van Westerse en Oosterse massagetechnieken). Steeds afgestemd op de ontwikkeling van de klant.

Gesprekken

We hebben twee oren en maar één mond. Toch is luisteren voor mensen uit je eigen omgeving lastig. Ik luister en reflecteer en spiegel jouw gevoelens zodat er inzicht ontstaat.

Wat kun je verwachten? Welke effecten heeft het?

Ik geef hier een toelichting op de effecten van mijn behandelingen en ik gebruik daarbij de chakra's en hun specifieke energie.

eerste-chakra-healingyou

1ste Chakra

Wortelchakra of stuitchakra

Muladhara zorgt ervoor dat je je stabiel voelt. Je bent geaard en je voelt je veilig. Door een goed contact te hebben met de aarde, voel je je zeker.

Dat gaat over: het hebben van wel/geen Bestaansrecht, jouw Basisveiligheid, Aarding/Gronding, Stevig met jouw benen op de wereld staan.

tweede-chakra-healingyou

2de Chakra

Sacraal chakra

Blijheid, energie, zelfwaardering en controle over jezelf staat centraal. De kracht om te bereiken wat je wilt. Op het moment dat Manipura in evenwicht is, kun je er voor jezelf en voor een ander zijn.

Dat gaat over: je Gevoel, Buik-ervaringen, Emoties voelen.

chakra 6

3de Chakra

Navel chakra of zonnevlecht chakra

Dit energiepunt staat voor de liefde, vriendelijkheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop en het vinden van balans. ‘Ik bemin en word bemind’ staat centraal.

Dat gaat over: Wil(skracht), Manifestatie van jezelf in de buitenwereld.

vierde-chakra-healingyou

4de Chakra

Hart chakra

Dit energiepunt staat voor de liefde, vriendelijkheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop en het vinden van balans. ‘Ik bemin en word bemind’ staat centraal.

Dat gaat over: Hart, Verbinding, Uitreiken en Ontvangen.

viifde-chakra-healingyou

5de Chakra

Keel chakra

In het Sanskriet wordt het vijfde Chakra ook wel de Vishuddhi genoemd. Deze staat voor reiniging. Op het moment dat je jezelf laat horen, je laat weten wat je nodig hebt, zal er reiniging van je lichaam optreden.

Dat gaat over: Creativiteit, 'Horen en jezelf uiten via trillingen', Expressie geven op allerlei gebied.

zesde-chakra-healingyou

6de Chakra

Voorhoofd chakra of derde oog

In het Sanskriet wordt het Ajna genoemd, dit betekent weten. Het geweten speelt een grote rol in het bewustzijn en de keuzes die je in het leven maakt. 

Dat gaat over: Scannen (waar haal ik de beste informatie?), Helder Weten, Afstemming en 'Horen'.

zevende-chakra-healingyou

7de Chakra

Kruin chakra

In het Sanskriet wordt dit energiepunt ook wel Sahasrara genoemd. Dit staat symbool voor een lotusbloem met duizenden blaadjes. Deze staan weer voor een eenheid van alle verschillende aspecten

Dat gaat over: Afstemming op de Kosmos of op je Hogere Zelf, Jouw Inner Teacher en contact met de Geestelijke wereld.

De inhoud van een behandeling

Mensen willen graag vooraf weten wat er gebeurt in een healingsessie. Hieronder een korte samenvatting. Hiervan kan worden afgeweken omdat elke sessie klantspecifiek is.

1

Scan van de fysieke en metafysische energie.

2

Weghalen van overtollige energie (blokkades). Ontladen.

3

Resetten en start van het energetisch vermogen tot herstel.

4

Inbrengen van klantspecifieke wensen voor herstel.

5

Sealen (dichtmaken) van de nieuwe energie.

6

Afronden en Licht inbrengen.

De werking van de behandeling gaat door als je de praktijk verlaat. De positieve effecten van de behandeling kunnen dagen, weken of zelfs maanden aanhouden. In elke behandeling wordt datgene geheeld wat het meest noodzakelijk is. Elke behandeling gaat een niveau dieper. Er zijn daarom vaak meerdere behandelingen nodig.

Het is net als bij een homeopathische behandeling dat kort na de behandeling de klachten tijdelijk kunnen verhevigen waarna verbetering optreedt.